social imagesocial imagesocial imagesocial imagesocial image
Изработка на гаражни врати роло гаражми врати сегментни панелни гаражни врати Garazni vrati garazni vrati mk garazni vrati cena garazni vrati rolo garazni vrati segmentni garazni vrati panel garazni vrati kumanovo garazni vrati mk fotokelii  garazni vrati ohrid garazni vrati tetovo modularni brisalki brisaci za konduri brisaci pred vrata aluminiumski brisalki vlezni patosnici rampi motori za garazi lizgacki vrati avtomatika za vrati гаражни врати бриашчи за обувки рампи мотори за рампи мотори за лизгачки врати сегментни гаражни врати роло гаражни врати
Производство врати DoorHan гр. Кадан Чешка!
Автоматизација
Против пожарни производи
Индустриски производи

Мисија

Нашата мисија е да понудиме производ со врвен квалитет и достапни цени, како и професионална и докажана грижа за корисниците.

10 години искуство

Во нашето 10 годишното искуство на македонскиот пазар, можеме да се пофалиме со многубројни проекти со водечките компании од различни индустриски области и голем број на приватни корисници на нашите производи.

Врвен квалитет

Гарантираме висок квалитет и одлична инсталација. Секој производ испорачан и поставен од нашите специјалисти е долгорочна инвестиција. 

Иновација и технологија

Го познаваме пазарот и ги поставуваме трендовите. Не се плашиме од предизвици и секој процес и задача внимателно ги имплементираме со користење на најновите технологии.

izrabotka na site vidovi garazi vrati , rolo garani vrati , segmentni garani vrani , panelni garazni vrati , panel segment garazni vrati , изработка на сите видови гаражни врати , панелни гаражни врати , сегметни гаражни врати , роло панелни гаражни врати. мотори за лизгачки врати , мотори за крилни врати , утоварни рампи , докови , товарни рампи , брзи врати , индустриски врати , гаражни врати за индустрија , противпожарни врати , врати за против пожар , метани врати , огноотпорни метални врати.