social image

ИНДУСТРИСКИ ПРОИЗВОДИ

Индустриските сегментни гаражни врати

Елегантно решение за индустриската намена. Безбедноста на овој тип на врати е на највисоко ниво, освен убавиот и луксузен изглед и комфорот кој го пружаат тие, создадени се да обезбедат сигурност на просторот. Различните можности на отварање гарантираат дека просторот под вратата ке биде максимално искористен.

Брзи врати

Брзите индустриски врати се особено погодни за калење соби, минимизирање на загубата на температурата и прашина во производството или складиштето. Ова се врати кои се користат во индустриски погони, прехранбена индустрија, магацини, сали, хангари, супермаркети и слично, каде што има густ сообраќај.

Eco Rapid Door

Индрустриска брза врата

Погодно за подрачја со среден притисок на ветрот.
вртежи - 132вртежи - 132
вртежен момент - 18,1 Nmвртежен момент - 18,1 Nm
степен на заштита - IP 55степен на заштита - IP 55
максимална висина (мм)
3000
максимална висина (мм)
5000
вртежи во минута - 670 g / m2вртежи во минута - 670 g / m2
на двете страни насликанина двете страни насликани
работна температура -30 ° C до 70 ° Cработна температура -30 ° C до 70 ° C
максимална ширина (мм) 2500максимална ширина (мм) 5000

Индустриски брзи врати со висока отпорност

Мотор на врата до 3500 mmМотор на врата до 3500 mmПЛАТНО
моќност - 750 Wмоќност - 1100 Wтежина - 670 g / m2
за интензивна работаза интензивна работаработна температура од -30 ° C до 70 ° C
Степен на заштита - IP 40Степен на заштита - IP 40работна температура од -30 ° C до 70 ° C
Макс. Височина (мм) 10000Макс. Ширина (mm) 10000 
Погоден за надворешна употреба и големи отвори. Отпорен на ветер благодарение на неговата конструкција.

Утоварни рампи ( индустриски)

Дизајниран за запечатување со гарантиран квалитет и издржливост. Благодарение на заптивните ракави, оптималното запечатување помеѓу надворешната и внатрешната средина е обезбедено од Doorhan кои нудат различни типови на модели кои можат да ги задоволат дури и најсложените дизајни.

Флексибилност и стабилност - рака под рака!

Запечатувачките ракави обезбедуваат подобра внатрешна хигиена и придонесуваат за минимизирање на загубата на внатрешната температура. Меѓу другото, запечатувачките ракави се исто така многу добар сигнален систем, благодарение на што маневрирањето на големите камиони станува полесно.

Информации:
Овој модел е во состојба да спречи каква било несреќа со секое возило. Во случај на несоодветен маневар од страна на возилото, овој тип на заптивка го апсорбира ударот и потоа се враќа во претходната состојба.

Информации:
Најнапредно решение на пазарот. Совршено ја запечатува приколката на камионот и на профилната врата. Вкупни заштеди на енергија, без губење на внатрешната температура. Најважната разлика со сите други видови запечатувачки ракави е тоа што овој модел може да се прилагоди според секое возило, со што се постигнува благословена удобност и сигурност.

Товарни рампи (dock leveler)

Флексибилниот дизајн на рампата овозможува лесно компензирање на висинската разлика помеѓу платформата и возилото, обезбедувајќи сигурна врска помеѓу продавницата и возилото.

Одржливост и квалитет.
Рампите за утовар и растоварување треба да издржат дополнителен товар од ден на ден. Затоа нашите рампи се изработени од висококвалитетни и постојано тестирани материјали.