segmentna garazna vrata , сегметна гаражни врати , segmetni garazni vrati mk , segmetni garazni vrati skopje , segmetni garazni vrati cena , vrati za garazi , panelni garazni vrati , панелни гаражни врати , industriski garazni vrati , 

Сегментни панелни гаражни врати - DoorHan

Предности на гаражните врати DoorHan Чешка!

1. Изработени по Европските стандарти "CE" и EN 13241-1, А1+
2. Сертификат за отпорност на ветер класа 4 (до 120 км/ч). Водоотпорност класа 2, Пропустливост на ветер класа 2!
3. Мазен (Slick), стандартен (Woodgrain) или индустриски (на ребра) панел.
4. Странични федери за врати до 350 см ширина, кои заштедуваат висина кај ниските гаражи до 13 см.
5. Заштита на Доорхан панелите од фаќање прсти/раце
6. Фабрички уградени кочници на федерите во случај кинење на сајла.
7. Федери со јачина до 100 000 циклуси на отварање (идеални за станбени згради)
8. Појачана конструкција со дополнителни профили и по хоризонталите на вратите.
9.Заштеда на простор со можностите за high lift (вериткално нагоре) отварање, наклонето (под агол) отварање, федери во позадина, странични федери.
10. Бои на иста цена. РАЛ 9010, 5005, 6005, 7016, 8014, 9006, 3000.

Димензии

Панелните гаражни врати DoorHan се погодни за сите видови гаражи, со максимална ширина до 8000 mm и висина до 6000 mm.

Страничните водилици се со димензии 85 мм за врати до 3500 мм ширина и 110 мм за сите останати димензии. Федерите и моторот во горниот дел на вратата се со димензии од 130 до 250 мм. 

Кај резидентните врати, зависно од висината на вратата, димензијата на моторот со гредата во длабочина стигнува од 3000 до 5200 мм.
 
Формулар за мерки за Сегметна / панелна врата click to download  
За да го отворите PDF документот потребно ви е adobe PDF  extension / plugin на вашиот пребарувач или друг PDF програм .
Внесете ги податоците во полињата за мерки и штиклирајте / додадете во полињата додатни иформации и стиснете download   или save и пратете ни го тој документ на нашата емаил адреса info@doorsimpeks.mk или на VIber / Whatsup .

ВИДОВИ ПАНЕЛИ

ТЕКСТУРИ

Stucco
Wood grain
Smooth

БОИ

garazni vrati , garazna vrata , segmentni garazni vrati , segmentna garazna vrata , garazni vrati skopje ,pesacka vrata , vrata vo garaza  grazna vrata so vrata , garazna vrata so pozor, garazni vrati makedonija , гаражни врати , сегментни гаражни врати , гаражна врата , rolo garazna vrata , роло гаражна врат , гаразни врати garazni vrati ceni mk garazni vrati kumanovo garazni vrati ohrid garazni vrati debar garazni vrati bitola garazni vrati skopje garazni vrati dimenzii avtomatski garazni vrati rolo garazni vrati cena garazni vrati vo makedonija metalni garazni vrati i porti garazni vrati kicevo garazni vrati prilep