гаражни врати , панелни гаражни враати , сегметни панелни гаражни врати , роло гаражни врати , роло панелни гаражни врати , гаражни врати скопје , гаражни врати мк , гаражни врати doorhan , автоматика моторлине , автоматика motorline , мотори за гаражни врати , 

Кои сме ние

ДООРС ИМПЕКС ДООЕЛ е компанија основана во 2008г. во Скопје. Нудиме продажба, монтажа и сервис на повеќе видови гаражни врати, автоматики, противпожарни и индустриски производи.

Нашиот тим претставува клучен дел од тоа кои сме, како функционираме и како ја градиме иднината. Експертизата, искуството и вештините на нашите вработени се во корелација со ефикасната примена на современи технологии.
  • Наша мисија , како до сега така и во иднина, како копманија  која  се залага  да изгради врвен тим со најдобри технички решенија во областа на гаражни и против пожарни врати во делот на индустријата, станбени, деловни и приватни објекти, НО и да не застане тука, туку да продолжи да се развива и подобрува во сите области и да биде водечка фирма во нашата бранша.
  • Нашата цел е да дадеме на своите клиенти сигурност, доверба, да гледаат на нас како на сериозна и коректна фирма на која можат да се потпрат долгорочно како на нашите производи и така и на нашите  услуги.
  • Клиентите за нас имаат позитивно мислење,поради професионализмот и најчесто одбираат да соработуваат со нас  поради сериозноста на нашата фирма со веќе 13 годишно искуство на пазарот со 14 вработени, која работи со едни од најдобрите светски брендови во својата категорија.

Производи

Доорс Импекс располага со широк спектар на гаражни врати, метални и стаклени противпожарни врати, специјални врати, автоматизација за гаражни и метални врати, бариери и додатоци за нив, како и индустриски производи, и тоа сегментни врати, хидраулични товарни рампи и мостови, брзи врати и многу повеќе.

Користените материјали гарантираат сигурност, издржливост и долг животен век на секој производ. 
Против пожарни производи
Автоматизација
Индустриски производи

Партнери

Доорс Импекс на своите клиенти им овозможува квалитетни производи од реномираните европски брендови Doorhan (Чешка), Motorline professional (Португалија), Novoferm (Германија), Locher (Италија), Marantec (Германија) и Wisniowsk (Полска).