Rolo garazna vrata  , роло гаражни врати , Rolo garazni vrati mk , rolo garazni vrati skopje , rolo garazni vrati cena , vrati za garazi , roletna vrati za garaza , roletni za vrati , vrati so motor , vrati so motor i dalinsko , tubularni motori vrati , roletna garani vrati , roller garage doors , roller garage doors skopje

РОЛО ГАРАЖНИ ВРАТИ

Што нуди овој модел?

Индивидуални роло челични врати се достапни во широк дијапазон на големини и форми и се изработени според потребите на клиентите за да обезбедат цврстина, издржливост и безбедност.

Овој тип врати се наменети за различна употреба и се економични во поглед на одржување и сервис.

За разлика од панелните врати, роло гаражните врати се препорачуваат за места со среден и мал интезитет на користење!

За разлика од алумиунумските роло врати, металните се изработуват со федери и тубусни (се монтираат на цефката однадвор) мотори од 160 до 360 кг или индустриски странични мотори за по големите врати. Така вратите може да се употребуваат на рака и без  да се инсталира мотор. Курблата се користи само кај алуминумските роло врати пошто се изработуват без федери и тубуларни(во цефка) мотори!
Монтирана на надвор
Монтирана Во отворот

Димензии и мерки

За да го отворите PDF документот потребно ви е adobe PDF  extension / plugin на вашиот пребарувач или друг PDF програм .
Внесете ги податоците во полињата за мерки и штиклирајте / додадете во полињата додатни иформации и стиснете download   или save и пратете ни го тој документ на нашата емаил адреса info@doorsimpeks.mk или на VIber / Whatsup .

Сегментни гаражни врати - DoorHan

Предности на гаражните врати DoorHan Чешка!

1. Изработени по Европските стандарти "CE" и EN 13241-1, А1+
2. Сертификат за отпорност на ветер класа 4 (до 120 км/ч). Водоотпорност класа 2, Пропустливост на ветер класа 2!
3. Мазен (Slick), стандартен (Woodgrain) или индустриски (на ребра) панел.
4. Странични федери за врати до 350 см ширина, кои заштедуваат висина кај ниските гаражи до 13 см.
5. Заштита на Доорхан панелите од фаќање прсти/раце
6. Фабрички уградени кочници на федерите во случај кинење на сајла.
7. Федери со јачина до 100 000 циклуси на отварање (идеални за станбени згради)
8. Појачана конструкција со дополнителни профили и по хоризонталите на вратите.
9.Заштеда на простор со можностите за high lift (вериткално нагоре) отварање, наклонето (под агол) отварање, федери во позадина, странични федери.
10. Бои на иста цена. РАЛ 9010, 5005, 6005, 7016, 8014, 9006, 3000.
Catalog-Doorhan-Cheshka-RSD01-i-RSD-02  

Димензии

Панелните гаражни врати DoorHan се погодни за сите видови гаражи, со максимална ширина до 8000 mm и висина до 6000 mm.

Страничните водилици се со димензии 85 мм за врати до 3500 мм ширина и 110 мм за сите останати димензии. Федерите и моторот во горниот дел на вратата се со димензии од 130 до 250 мм. 

Кај резидентните врати, зависно од висината на вратата, димензијата на моторот со гредата во длабочина стигнува од 3000 до 5200 мм.
За да го отворите PDF документот потребно ви е adobe PDF  extension / plugin на вашиот пребарувач или друг PDF програм .
Внесете ги податоците во полињата за мерки и штиклирајте / додадете во полињата додатни иформации и стиснете download   или save и пратете ни го тој документ на нашата емаил адреса info@doorsimpeks.mk или на VIber / Whatsup .

ВИДОВИ ПАНЕЛИ

ТЕКСТУРИ

Stucco
Wood grain
Smooth

БОИ

garazni vrati , garazna vrata , segmentni garazni vrati , segmentna garazna vrata , garazni vrati skopje , garazni vrati makedonija , гаражни врати , сегментни гаражни врати , гаражна врата , rolo garazna vrata , роло гаражна врат , гаразни врати garazni vrati ceni mk garazni vrati kumanovo garazni vrati ohrid garazni vrati debar garazni vrati bitola garazni vrati skopje garazni vrati dimenzii avtomatski garazni vrati rolo garazni vrati cena garazni vrati vo makedonija metalni garazni vrati i porti garazni vrati kicevo garazni vrati prilep