ЛЕТАЧКО КРИЛО - NOVOFERM

Што нуди овој модел?

Едноставната структура и дизајн. Се изработуват на стандардни мерки со касата од 235 до 310 см во ширина и од 200 до 219 см во висина.

Платното е изработено од висококвалитетен пластифициран лим T-10, со дебелина 0,7мм. Вертикалните и хоризонталните водилица са изработени од алуминумски профили 1,8 мм дебелина.

Лесни за монтажа и за користење во рачен режим. Исклучително функционални, може да се користат и интензивно. 

Ако се инсталира во отворот (како прозорец) овој тип на гаражна врата го  намалува отворот за користење за 230 mm. во ширина и 150 милиметри во висина висина.

Функционалност и безбедност

Најнова генерација гаражни врати од брендот Новоферм Германија!
Совршени во секој детаљ!
 Тркалца за долга и тивка работа.
Стандардна брава со две точки на заклучување.
Специјално дизајнирани рачки за носење за да се овозможи лесно отворање и затворање на овој тип на врати.
Платното е направено од трапезоидно пластифициран лим T-10, кој обезбедува дополнителна јачина на вратата.
Пластифицирани прилагодливи федери што го балансираат отворањето / затворањето на вратата. Лесни за штелување.