social image

Мотори за лизгачки врати Motorline серија Bravo

Најмногу користена автоматизација на овој тип, совршен изглед и квалитет со достапна цена за секој клиент.

Motorline лизгачките мотори  се предлагаат за врати од 500 кг. (резидентни врати) до 4000 кг. (за индустриски врати), нудејќи верзија 230 V со 25% работен режим и 24 V за интензивна употреба.
Моделите вклучуваат 2 броја 4 канали далечински управувачи FALK, комплет фотокелии MF1, инструкции за инсталација.  Моторите  за интензивно користење кои работат на 24 V се со вградена батерија.  Сигнална лампа по желба. 

Моторите се лесни за инсталација, имат крајни прекиначи и работат исклучливо тивко. 

 

Крилни мотори Motorline  Linche/Jag

Овој модел нуди автоматизација за двокрилна и еднокрилна врата со шарки.

Изборот на соодветниот модел зависи од ширината на самите крила и моделите се достапни во две варијанти од 230 V со 25% работен режим и 24 V за повеќе циклуси. Најмоќниот модел Motorline JAG е за врати со должина на едното крило до 600 см.

Сетот уклучува 2 далечинсски управувачи FALK, комплет фотоелементи MF1, контролна единица MC2, инструкции за инсталација и 24 V со вградена батерија. Сигнална лампа по желба. 

Bollards столбови - Боларди

Достапни во 3 висини (400, 600 и 800mm), овој фиксиран столб служи како пречка помеѓу два или повеќе електрични столбови. Со ова решение, можете да направите инсталација за управување со поекономичен премин. Со едноставен и пријатен дизајн, лесно се вметнува во која било средина, плод од неговата конструкција во браен нерѓосувачки челик.

Овој електромеханички столб е развиен за контрола на сообраќајот, ограничување на преминување на возилата во историски области итн. Неговата интегрална конструкција од не'рѓосувачки челик и ПВЦ го прави столбот погоден за закопување во земјата.

Бариери-рампи

Паркирањето и контролата на пристапот може да бидат вистински проблем за бизнисите, па дури и во некои населени места. Ние може да ја понудиме потребната бариера за да обезбедиме решение за паркирање кога и каде е потребно. Автоматските бариери се дизајнирани да го контролираат протокот на сообраќај, особено во паркинг простори.

Бариери се одлична дополнителна безбедносна карактеристика преку која можете да го контролирате пристапот. Покрај сигурноста, бариерите што ги нудиме се професионално изработени и стилски во дизајнот.

Сите бариери се опремени со 2 далечински управувачи, комплет фотокелии и LED осветлување на телото.

Гаражни мотори

 
Модел Rolling SP160 и SP360
Овој модел на автоматизација е погоден за роло метални гаражни врати и решетки  Rolling SP160 до 160кг и Rolling SP360 дуплимотор до 360кг. Кон него оди вградена сајла за рачен режим на работење.

 

Rosso Evo 60/100/120

Елегантен и модерен дизајн.
Овој модел за автоматизација   е погоден за панелни гаражни врати и гаражни врати летечко крило.

Со ЛЕД осветлување.
Конектор за екстерен пристап за додатоци
Со вградена контролна табла 
Екстерен дисплеј за програмирање што дозволува целосена контрола на целото мени и сите опции.

Секој од моделите Rosso Evo вклучува 2 броја далински FALK. Режимот на работа на овие мотори е 70%.

Модел Rosso Evo  60 за врати до 10 м2
Модел Rosso Evo 100 за врати до 15 м2
Модел Rosso Evo 120 за врати до 18 м2

   KVM 25

 • Мотор за пресечна врата до 15m².
 • Идеален за сите видови врати со вертикално отворање поради неговата лесна инсталација, конфигурација и одржување.
 • Рачно ослободување на моторот за отворање во итен случај.
 • Најекономично решение.
 • Мотор за влечење на вратило 30Nm 24Vdc со механичко ослободување за рачно подигање.
 • 1 Контролна табла MC60KVM со излез за електрична брава EF25 за да се осигура дека портата не се отвора рачно.
 

KVM 105 , KVM 110 , KVM 115

Автоматики за влечење на вратило за автоматизирање
на сегметни  врати, со можност за хоризонтална или вертикална примена.

KVM105 – За средно големи врати
KVM110 – За големи врати
KVM115 – За големи врати до 60m²

Други карактеристики:
 • Менувач натопен со масло
 • Лесно приспособлив прекинувач за ограничување
 • Забавување при отворање и затворање
 • Дигалка за подигање на капијата во случај на прекин на струја
 • Лесната инсталација, конфигурација и одржување ги прават овие автоматики идеални за сите видови сегметни врати
мотори за лизгачки врати , мотори за крилни врати , мотори за гаражни врати , мотори за врати , мотори за панелни врати , мотори за роло врати , столбови , motori za lizgacki vrati , motori za krilni vrati , motori za garazni vrati , motori za vrati , motori za panelni vrati , motori za rolo vrati , motori za segmentni vrati , bravo 500 , motorline , rosso 60 , lince 400 , bolardi , боларди