social image
Индустриски сегметни врати во Петрич Бугарија
 
Монтирани 3  индустриски сегментни
врата DoorHan Чешка со High Lift , автоматика Motorlinе  Professional ,   панел: М-Line, површина Wood grain  боја:  RAL 2004  . 

Видео од индустриска сегментна врата
Видео од индустриска сегментна врата
Индустриски сегметни врати во Свети Николе
 
Монтирани 3  индустриски сегментни
врата DoorHan Чешка со High Lift , автоматика Motorlinе  Professional ,   панел: М-Line, површина Wood grain  боја:  RAL 9010  . 
Индустриски сегметни врати во Илинден
 
Монтирани 3  индустриски сегментни
врата DoorHan Чешка со High Lift , автоматика Motorlinе  Professional ,   панел: М-Line, површина Wood grain  боја:  RAL 7016. 
 
Индустриски сегметни врати во МЗТ Пумпи Скопје
 
Монтирани   индустриски сегментни
врата DoorHan Чешка со High Lift , автоматика Motorlinе  Professional ,   панел: М-Line, површина Wood grain  боја:  RAL 7040. 

Видео од индустриска сегментна врата
Видео од индустриска сегментна врата
Индустриски сегметни врати во Илинден
 
Монтирани 3  индустриски сегментни
врата DoorHan Чешка со High Lift , автоматика Motorlinе  Professional ,   панел: М-Line, површина Wood grain  боја:  RAL 7016. 
Индустриски сегметни врати во Колид Св. Николе
 
Монтирани 3  индустриски сегментни
врата DoorHan Чешка со High Lift , автоматика Motorlinе  Professional ,   панел: М-Line, површина Wood grain  боја:  RAL 9010  . 
Видео од индустриска сегментна врата
Видео од индустриска сегментна врата
Брза врата на Веро - Тафталиџе

Монтиранa брзa вратa од брендот Motorline Professional - Португалија 

Видео од  брза врата 
Индустриски сегметни врата за Фармација Септима во соработка со Финел Инженеринг
 
Монтирани 6  индустриски сегментни
врата DoorHan Чешка , со автоматика Motorlinе  Professional Rosso Evo 100 . Димензии: 3515 x  2650 mm, 3270 x 2580  панел: S-Line, површина Wood grain  боја:  RAL 9006 . 
Брза врата  и лизгачка ПП врата во - Куманово

Монтиранa брзa вратa од брендот Motorline Professional - Португалија во Рапид Буилд - Куманово
и Лизгачка противпожарна врата 


Видео од брза врата
Видео од лизгачка ПП врата
 
Роло врати во Смира  Визбегово - Скопје

Монтирани  роло  гаражни врата боја Антрацит за Смира во Визбегово
Фирма АДИНГ во Ѓорче Петров - Скопје

Монтирани  роло  гаражни врата со Димензии 3250 х 4330 мм , 2580 х 1700 мм , 3700 х 1700 мм  сива боја

Видео од Роло врата 1
Видео од Роло врата 2
Видео од Роло врата 3

 
   Фабрика ТАБ МАК во Пробиштип

Монтирана  High lift индустриска сегментна врати DoorHan Чешка, со автоматика Motorlinе Professional KVM 110 и пешачка врата DoorHan и 3 прозори . Димензија: 4200 x 4000 mm панел: М-Line, површина  Woodgraine боја: Сива (RAL9006). 

Видео од индустриска сегментна врата
Брза врата на ДЕТОИЛ - Куманово

Монтиранa брзa вратa од брендот Motorline Professional - Португалија во ДЕТОИЛ - Куманово

Видео од индустриска сегментна врата

 
Индустриска сегметна врата за Интерфуд-Скопје
Монтирана индустрискa сегментна
врата DoorHan Чешка , со автоматика Motorlinе  Professional Rosso Evo 100 . Димензии: 3350 x  3270mm, панел: M-Line, површина Wood grain  боја: Antracit  (RAL 7016). Интерфуд Скопје

Видео од индустриска сегментна врата
   Дим Комерц 
Гр. Валандово

 
Монтирани   две  индустриски сегметни врати со Vertical lift  ,  два Dock Shalters со  две  утоварни рампи на DoorHan- Чешка   со автоматика Motorline Professional KVM110  и 4 Роло врати

Видео од индустриска сегментна врата со Dock Shalter i Утоварна рампа 1
Видео од индустриска сегментна врата со Dock Shalter i Утоварна рампа 2
Видео од Роло врата 1
Видео од Роло врата 2
Видео од Роло врата 3
Видео од Роло врата 4


 
   Монтирана механичка утоварна рампа
 на индустриска хала на Алкалоид Ѓорче Петров
Гр. Скопје 

Монтирана лизгачка механичка утоварна рампа со димензии ( 1000 x 2000 ) на водечката компанија DoorHan - Чешка. Монтирана во Алкалоид Скопје - Ѓорче петров.
   Монтирани шест  механички утоварни рампи
 на индустриска хала Супер 5 
Гр. Велес

Монтирани шест индустиски сегментни гаражни врати, шест механички утоварни рампи и шест Dock shalters - DoorHan - Чешка. Монтирана во Супер 5 Гр. Велес
Deus B&B
Индустриска  зона Илинден  Гр.Скопје


Монтирани индустриски сегментни гаражни врати со автоматика Motorline , механички утоварни рампи, Dook shaleteres на водечката компанија DoorHan - Чешка, противпожарни врати Locher
Фабрика DRÄXLMAIER во Куманово
Монтирани индустриски сегментни гаражни врати со автоматика Motorline KVM , на водечката компанија DoorHan - Чешка,

Видео од индустриска сегментна врата пешачка врата
        Индустриска хала во           гр. Скопје - Бутел 1
Монтирани две High lift индустриски сегментни врати DoorHan Чешка, со автоматика Motorline Professional KVM110 . Димензии: 5640 x 3960mm, со висок лифт на отварање до 6500mm. 
панел: М-Line, површина  Woodgraine боја: сива (RAL9006).
   Индустриска хала на Меѓународен аеродром TAV гр. Скопје      
Монтирана индустриски сегментна врата DoorHan Чешка, со автоматика Motorline Professional KVM110 . Димензии: 4200 x  4200mm, со стандарт лифт подигање. 
панел: А-Line, површина Smooth боја: сива (RAL9006).
 Индустриска хала во гр. Скопје - Визбегово
Монтирани три High lift индустриски сегментни врати DoorHan Чешка, со автоматика Motorline Professional KVM110 . Димензии: 4000 x 4070mm, една  и 3000mm х 3070mm две со висок лифт на отварање до 6000mm. 
панел: М-Line, површина  Woodgraine боја: Антрацит  (RAL7016).
 Индустриска хала во гр. Скопје - Ѓорче Петров
Монтирани две индустриски сегментни врати DoorHan Чешка, со автоматика Motorline Professional KVM110 . Димензии: 3360 x 3290mm, отварање со стандарден лифт. 
панел: М-Line, површина  Woodgraine боја: Антрацит  (RAL7016).
Индустриска хала фирма Тотал Клима гр. Струмица

Монтирани три High lift индустриски сегментни врати DoorHan Чешка, со автоматика Motorline Professional KVM105 . Димензии: 4000 x 4000mm,
панел: S-Line, површина  Woodgraine боја: сина (RAL5005).
Индустриска хала фирма Коле Транс гр. Штип

Монтирани четири индустриски сегментни врати DoorHan Чешка, со автоматика Motorline Professional KVM110 . Димензии: 2x 5080x4600, 2x 4980x4600, панел: W-Line со еден провиден панел Double Shock, површина  Smooth, Боја: антрацит (7016-DM) Deep Matt.
Фабрика Swisslion
Визегово гр. Скопје


Монтиранa брзa вратa од брендот Motorline Professional - Португалија на индустриска хала.
Фабрика во индустриса 
зона Чојлија гр. Скопје


Монтирана е сегментна гаражна врата комплет со церада и утоварна рампа
за камиони, автоматика брендот
 
Motorline Professional - Португалија, гаражна врата, церада и утоварна рампа брендот  DoorHan - Чешка.
Фирма Арадико Коп во с.Ржаничино - Скопје

Монтирани пет роло индустриски гаражни врата со челична ламела 100mm без изолација, Индустриски страничен мотор и ланец за рачно отварање. Димензии 5720 х 4950mm.
Фабрика Елемент-Г во Свети Николе
Монтирани две индустриски сегментни врати во хала во фабрика Елемент-Г, Свети Николе.
Димензии: 4500 x 4500mm,
панел: A-Line, површина на панел: мазен - Smooth, боја: антрацит (RAL7016).
Фабрика Дрекслермаер во Куманово
Монтирана индустриска сегментна врата во хала во фабрика Дрекслермаер во Куманово.
Димензии: 4100 x 5050mm,
панел: V-Line, површина на панел: мазен - Smooth, боја: сива (RAL9006).
Фаер во Куманово
Монтирани две индустриски сегментни врати во хала во фабрика Дрекслермаер во Куманово.
Димензии: 6800 x 4960mm,
панел: M-Line, површина на панел: Wood grain, боја: бела (RAL9010), 5 прозори (638 x 334mm) .

Рудник Боров Дол во Радовиш

Монтирани две индустриски роло врати во хала на рудник Боров Дол, Радовиш.
Димензии: 9700 х 7500mm, боја: сива (RAL9006).
 

Видео од индустриска роло врата
 

Фабрика Брако во Велес

Монтирани три индустриски сегментни врати во хала во фабрика Брако, Велес.
Димензии: 2 х 4750 х 4980, 4420 х 5280mm,
панел: M-line, боја: бела (RAL9010).

Фабрика ИнтерМеталМет во Струмица

Монтирана индустриска сегментна врата во хала во фабрика ИнтерМеталМет, Струмица.
Димензии: 6500 x 4400mm, панел: M-line, боја: антрацит (RAL7016).
 

Фабрика MS&TS во Скопје

Монтирани четири индустриски сегментни врати на DoorHan - Чешка со автоматика од престижниот бренд на Motorline. Панел: M-line, боја: сива (RAL9006).

Индустриска хала- Богданци

Монтирани две индустриски сегментни врати од фабриката DoorHan - Чешка, индустриски мазен панел , боја антрацит,димензии 4900х4900 high lift со автоматика од Motorline Professional - Португалија на индустриска хала во Богданци

Роло индустриска врата ф-ма Брако гр. Велес

Роло врата со алуминумска ламела со изолација, Тубосен мотор и федери за рачно отварање. Димензии 570 х 494 см.

Брзa вратa во Костал Охрид

Монтирани три брзи врати од брендот Motorline Professional - Португалија на индустриска хала.

Фабрика Дрекселмаер во Куманово

Монтирани врати во фабрика Дрекселмаер, Куманово на светски познатиот бренд Novoferm - Германија:

- 5 индустриски сегментни врати;
- 3 товарни рампи;
- 3 брзи+ лизгачки противпожарни (120 мин) врати;
- 25 противпожарни (120 мин) врати.

Индустриска хала- Гевгелија

Монтирана индустриска сегментна врата од фабриката DoorHan - Чешка, индустриски мазен панел на ситни ребра, боја сива со автоматика од Motorline Professional - Португалија на индустриска хала во Гевгелија

Индустриска хала- Охрид

Монтирани две индустриска сегментни врати од фабриката DoorHan - Чешка, индустриски мазен панел на ситни ребра, со алуминиумски стаклен панел, боја сива со автоматика од Motorline Professional - Португалија на индустриска хала во Охрид

Индустриска хала- Битола Кромберг & Шуберт

Монтирана утоварна рампа и засолниште за истовар од фабриката Novoferm Германија.

Фабрика Костал Охрид

Монтирана брза индустриска гаражна врата модел Novo Speed произведено од фирмата Novoferm Германија


 

Индустриска хала- Гевгелија

Монтирани три сегментни врати од фабриката DoorHan - Чешка, индустриски мазен панел на ситни ребра, боја црвена со автоматика од Motorline Professional - Португалија на индустриска хала во Гевгелија

Индустриска хала-Oхрид

Монтирани четири сегментни врати од фабриката DoorHan - Чешка, индустриски мазен панел на ситни ребра сива боја, автоматика од Motorline Professional - Португалија на индустриска хала во Охрид

Индустриска хала- ФЕДС Охрид

Монтирани две сегментни врати од фабриката DoorHan - Чешка, М-лине панел  сива боја, автоматика од Motorline Professional - Португалија на индустриска хала во Охрид

Индустриска хала во Тетово

Монтирани четири сегментни врати од фабриката DoorHan - Чешка, М-лине панел  бела боја, автоматика од Марантек - Германија на индустриска хала во Тетово

Индустриски oбјект - Бунарџик 

Монтирани 5 индустриски сегментни гаражни врати со дим. 5м x 5м од фабриката DoorHan - Чешка, индустриски мазен панел на ситни ребра РАЛ 7016 со автоматика од Motorline Professional - Португалија. Две утоварни рампи од фабриката Новоферм - Германија, и 25 противпожарни метални врати од фабриката Лохер - Италија

Две панелни врати на индустриска хала - Визбегово

Две индустриски панелни врати од фабриката DoorHan - Чешка со автоматика за индустриски врати на компанијата Motorline Professional монтирани на индустрки објект во Визбегово

Индустриски сегментни врати на Бал Комерц

Монтирани три сегментни врати од фабриката Новоферм - Германија, индустриски мазен панел на ситни ребра РАЛ 7016 со  индустриска автоматика од Марантек-Германија

Брзa вратa во индустриски објект - град Прилеп

Монтирана брза врата од брендот Motorline Professional - Португалија на индустриска хала во град Прилеп

Брзи врати на Алкалоид - град Скопје

Монтирани две брзи врати од брендот Motorline Professional - Португалија на индустриска хала на Алкалоид во град Скопје

Индустриски сегментни врати- Визбегово

Монтирани две сегментни врати од фабриката DoorHan - Чешка, начин на отварање High Lift  со автоматика од Motorline Professional - Португалија на индустриски објект во населба Визбегово.

Брзa вратa на Кобо Продукт - Кадино

Монтирана брза врата од брендот Motorline Professional - Португалија на индустриска хала на Кобо Продукт во Кадино

Видео од брзата врата

Индустриска хала- Штип

Монтирана сегментна врата од фабриката DoorHan - Чешка, индустриски мазен панел на ситни ребра РАЛ 7016 со автоматика од Motorline Professional - Португалија на индустриска хала во Штип

Индустриска хала- Кванташки

Монтирана сегментна врата од фабриката DoorHan - Чешка, индустриски мазен панел на ситни ребра РАЛ 9006 со автоматика од Motorline Professional - Португалија на индустриска хала на Златно Жито

Хотел на Сенатор- град Гевгелија

Монтирана противпожарна роло врата од водечката компанија Motorline Professional - објект Сенатор Гевгелија

Роло гаражна врата на индустриска хала

Монтирана роло гаражна врата во Прилеп со дим. 4,5 м x 4 м и автоматика за роло врати од Motorline Professional - Португалија

Индустриска хала во Гостивар

Монтирана сегментна врата од фабриката DoorHan - Чешка, индустриски мазен панел на ситни ребра РАЛ 7016 со  индустриска автоматика од Motorline Professional-Португалија

Сегментна врата на индустриски објект на фирмата Кобо Продукт

Монтирана сегментна врата од фабриката DoorHan - Чешка, начин на отварање High Lift  со автоматика од Motorline Professional - Португалија на индустриски објект на Кобо Продукт.

Индустриски објект Јорго Транс - град Битола

Монтирана сегментна врата од фабриката DoorHan - Чешка, индустриски мазен панел на ситни ребра со автоматика од Motorline Professional - Португалија на индустриски објект на Јорго Транс

Индустриски хала - населба Кадино

Монтирана сегментна врата од фабриката DoorHan - Чешка, индустриски мазен панел на ситни ребра со автоматика и "wireless" пуш батон од Motorline Professional - Португалија на индустриски објект во Кадино

Индустриски сегментнаи врати- Кадино

Монтирани две сегментни врати од фабриката DoorHan - Чешка, начин на отварање High Lift  со автоматика од Motorline Professional - Португалија на индустриски објект во населба Кадино.

Објект железничка пруга-град Битола

 Четири индустриски сегментни врати од Фабриката DoorHan - Чешка со автоматика на компанијата Motorline Professional  монтирани на индустриски објект во Битола 

Индустриски објект Рапид Билд/Детоил - град Куманово

Две индустриски панелни врати од фабриката DoorHan - Чешка со автоматика за индустриски врати на компанијата Motorline Professional монтирани на индустрки објект во Куманово

Индустриска хала Изофас- град Прилеп

Монтирани две роло гаражни врати, сива боја со автоматика Rolling 160 Motorline Professional

Индустриски објект Автосервис- Усје

Монтирана индустриска сегментна врата од фабриката DoorHan - Чешка со автоматика за индустриски врати на компанијата Motorline Professional монтирани на индустрки објект во населба Усје

Видео од гаражната врата

Објект сервис Јовановски-Кочани

 Индустриски автоматски гаражни врати наместени во Кочани. Плава боја, федери за 100 000 циклуси.

Објект Радовиш, Виден Транс  ДООЕЛ

Монтирани две индустриски сегментни гаражни врати со V-line Панел и појачани федери за 50000 циклуси.

Објект Сенатор-Аеродром

 Монтирани две сегментни гаражни врати РАЛ 9006, V-line панел со димензии 5.5 x 3 и 4 x 3,едната со дополнителна пешачка врата во врата

Објекет Јонсон Контролс-Струмица

Монтирани две брзи врати на Јонсон Контролс.

Објект Гранит автоматска перална-Карпош 4

Монтирана брза врата од брендот Motorline Professional - Португалија на автоматска перална во Карпош 4

Индустриски објект во град Велес

Монтирана индустриска сегментна врата на индустриска хала во град Велес.

Видео од гаражната врата

Индустриска хала во Ченто.

Монтирана панелна гаражна врата на индустриски објект во Ченто.

Видео од гаражната врата

Индустриска хала во Охрид.

Монтирана индустриска сегментна гаражна врата во хала во Охрид

Видео од гаражната врата

Индустриска хала град Куманово

Монтирана брза врата од брендот Motorline Professional - Португалија на индустриски објект во Куманово

Видео од брзата врата

Брза врата на објект на Алкалоид

Монтирана брза врата од брендот Motorline Professional - Португалија на индустриски објект на фирмата Алкалоид во Скопје

Сегментна врата на фабрика Бучен Козјак

Монтирана сегментна врата од фабриката DoorHan - Чешка, начин на отварање High Lift  со автоматика и wireless тастер од Motorline Professional - Португалија на индустриски објект на Бучен Козјак

Роло индустриска врата на хала Прогрес 98-Гостивар

Монтирана индустриска роло гаражна врата со дим. 4,5 м x 5 м со дупла автоматика за роло врати од Motorline Professional - Португалија

Објект Битола

20 броја индустриски сегментни врати од фирмата Doorhan Чешка, со мазен индустриски панел.

Објект Штип

Индустриски врати DoorHan во боја РАЛ 7016 наместени во град Штип.

Објект Струмица

2 Броја индустриски гаражни врати монтирани на објект во Струмица, RAL 7016-антрацит боја.

Сервис Џеповски

1 број сегментна гаражна врата од фирмата DOORHAN (Чешка).
Со пешачка врата и во RAL-9006